Restaurant & Bar

NYHET! Neighborhoods sidene gir deg nå mer enn bare Bar- & Restauranttips. Nå fyller vi inn med mer informasjon om nabolaget og linker til de beste lokale blogger og infosider. Du kan også nå søke etter hoteller i de forsjellige nabolagene.

New York er byen med 5 tre-stjernes, 10 to-stjernes og 42 en-stjernes restauranter i The Michelin Guide for 2011. I følge Department of Health, er det over 20 000 spisesteder i New York. Det er knapt ett kjøkken i verden som ikke er representert i denne byen. Her finnes all verdens smaker i alle prisklasser.

Vi vil på Mitt New York presentere et bredt utvalg av spisesteder, hvor du kan gå for å spise og drikke som en NEW YORKER.

Har du spesielle ønsker, og vil sikre deg plass mens du er i byen - kan du selv på en enkel måte kontakte restauranten eller baren gjennom deres egen nettside. De aller fleste restauranter ønsker ingen fordyrende mellomledd for sine gjester, og godtar kun reservasjon gjennom sitt egen nettside eller telefonbestilling. Mange restauranter legger også ut ledige bord som du selv kan booke gjennom OpenTable.com og tjenesten er GRATIS!

Fordyp deg gjerne gjennom NYC.com/restaurants og NewYork.TimeOut.com/restaurants-bars.

 

 

De aller beste restaurant og bar tipsene får jeg fra lokale New Yorkere og deres blogger. Under presenterer jeg noen linker til sider som vil gjøre dine matopplevelser i New York perfekte!


NYC Food Guy En kjempeblogg stappfull av spisetips fra lokal New Yorker!

 


ny.Eater.com gir deg en flott oversikt i jungelen av spisesteder, nyheter og oppdateringer om hva som rører seg på matfronten i New York.

 Sjekk også ut restaurant guiden Zagat New York. En veldig bra side som holder deg oppdatert på hva som skjer i New Yorks restaurant verden.

 


LunchStudio.com er stedet for deg som blir sulten innimellom byens dypdykk midt på dagen!

 

 Er du en barløve, og elsker å dykke ned i jungelen av spennende steder etter mørkets frembrudd, er New York On Tap nettsiden for deg.

 Shecky`s Nightlife er en veldig bra side, med god oversikt over New Yorks barer og restauranter. Her er det delt inn i nabolag, og etter hvilken type bar og restaurant du søker. Anbefales!