13

Queensboro Bridge

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   En spasertur over Queensboro bridge gir deg en flott utsikt over Long Island City, East River, Roosevelt Island og Upper East Side of Manhattan. Broen er en forlengelse av 59th Street og blir også kalt 59th Street Bridge.
  Trykk på bilde for flere bilder

   
  SÅ ENKELT SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISEBESTILLING!  Trykk for st&oslsh;rre


   
   
  Broen sto ferdig i 1909, og binder sammen Long Island City i Queens, men Manhattan. Broen het først Blackwell Island Bridge, som var det tidligere navnet på Roosevelt island.

  Trykk for st&oslsh;rre

  Boen har i tillegg til fire kjørefelt, fire metro linjer, to toglinjer og gangfelt.

  Trykk for st&oslsh;rre

  I romanen The Great Gatsby, av F. Scott Fitzgerald, sier Jay Gatsby følgende til Nick Carraway på deres vei over broen fra Long Island til Manhattan: The city seen from the Queensboro Bridge, is always the city seen for the first time, in its first wild promise of all the mystery and the beauty in the world.
   
  SLIK SPARER DU UTROLIG MYE PENGER PÅ NEW YORK'S STØRSTE ATTRAKSJONER!

  Trykk for st&oslsh;rre
  Filmplakaten til Woody Allens film "Manhattan" fra 1979.

  Simon & Garfunkel, som begge bodde i Queens, og gikk ofte over boen på vei hjem, skrev sangen The 59th Street Bridge song (feelin' Groovy) som en hyllest til boen.

  Les mer om Qeensboro Bridge på Wikipedia.


   
   


  Trykk for st&oslsh;rre

  Tar du taubanen over til Roosevelt Island får du en flott utsikt til broen og byen.

  Queensboro Bridge dukker ofte opp i filmer og er nr. 9 over lisen over de mest brukte Film Locations in New York. Sjekk liten her på On The Set Of New York.

  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


   

   
 


                     
 
 
 •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Parker

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer

    
 

NEW YORK CITY PASS

Bestiller du New York Pass på forhånd sparer du utrolig mye penger! Samtidig skaffer du deg tilgang til så å si alt av Tours og Attraksjoner i New York. Store og små museer, Empire State Building, Rockefeller Building, buss turer, helikoptertur, Sightseeing på land og til vanns osv. osv.
Og ikke nok med det. I tillegg til å slippe å betale full pris ved døra, er det ofte VIP inngang for Pass holders.
DETTE er kortet du trener for å effektivt og billig komme deg rundt på Manhattan og oppleve mest mulig av byen på kortest mulig tid.
Ikke kast bort tid og penger på kø og fullpris for å oppleve New York. Kjøp New York Pass og bestem ditt eget tempo rundt i byen. Bruk Hop-on hop off bussene. Gå rett forbi køene, unngå budsjett smell siden alt er forhånds betalt.
Med New York Pass kan du kose deg i New York og bruke all tiden du slipper å stå i kø til shopping eller restaurant og cafe besøk. God Tur!

 
 

Jeg elsker å kjøre bil i USA

Finn de til en hver til aller beste prisene på leiebil!

I USA er det tilrettelagt for bilkjøring. Og landet er jo så stort, så man må jo ha bil de aller fleste steder.

I USA er utvalget av leiebil mye større enn i Europa. Det er viktig å finne seg en bil men vil trives med. Noen vil ha en stor SUV, andre drømmer om en roadtrip gjennom nasjonalparkene med en cabriolet.
Rentalcars.com er verktøyet du trenger for å få en rask og enkel oversikt over bilutleie markedet.

Lykke til og god tur!